WAARNEMEN IN DE GOOI EN VECHTSTREEK

Wil je dagwaarnemingen in praktijken van gevestigde huisartsen in deze regio? Dan is het slim om je aan te sluiten bij de GOWAH. Huisartsen in de Gooi en Vechtstreek zetten vrijwel al hun waarneemverzoeken uit via de GOWAH/RHOGO. Zo mis je geen enkele dienst! 

Dit is een gratis service.

 

MAIL

Werken via de GOWAH is niet alleen leuk - de regio is al jaren populair bij waarnemers uit Amsterdam, Utrecht en 't Gooi - maar vooral ook heel makkelijk. Aangesloten waarnemend huisartsen krijgen 2x per week een mail met het actuele aanbod  praktijkwaarnemingen en kunnen zich eenvoudig online inschrijven voor de waarneming die ze over willen nemen. 

Het aanbod in deze  mailing bestaat uit  diverse praktijkwaarnemingen waarvoor huisartsen vaak op wat langere termijn vervanging zoeken. Ook het overgrote deel van de dagwaarnemingen zetten de huisartsen uit de regio uit via de GOWAH/RHOGO. Het gaat dan bijvoorbeeld om langdurige vervanging bij zwangerschaps- of ziekteverlof, structurele wekelijkse ondersteuning, korte en langere vakantiewaarnemingen of incidenteel bij grote drukte in de praktijk. 

TARIEVEN

De GOWAH werkt met vaste tarieven voor alle waarnemingen. 

Iedereen die wil werken op de Spoedpost Gooi en Vechtstreek volgt een introductie om wegwijs te raken op de post. De GOWAH/RHOGO organiseert deze bijeenkomsten voor nieuwe waarnemers.  

MEER WETEN?

Wil je ook graag aan de slag op de Spoedpost of als waarnemend huisarts bij een praktijk in de Gooi en Vechtstreek? Schrijf je dan direct in via waarnemingen@rhogo.nl . Je hoort snel van ons!