GOWAH Hompage

 

Wie doet mijn dienst?

Wat verwachten wij van u?

Spoedaanvraag

Leden LoginNeem contact met ons op

 

Wat verwachten wij van u?

 

•  Wij verwachten dat u uw aanvraag zo vroeg mogelijk indient. Liefst m.b.v. het aanvraagformulier. Mailt u liever niet, dan kunt u bellen (06-20588933). Vermeld de datum, het soort dienst en de begin- en eindtijd (bijv 24-10-2017 02DAC van 08.00-17.00 uur). Klik hier voor de verklaring van codes en diensten. Vermeld naam, adres, emailadres en telefoonnummer. Als u de dienst voor iemand anders regelt geef dan duidelijk aan wie de contactpersoon is.

•  Nadat u van de waarnemer/huisarts heeft gehoord dat hij/zij uw dienst kan waarnemen, wijzigt u de overname in intershift.

•  U kunt ook op het dienstrooster zien of en door wie uw dienst overgenomen is.

•  Voor het terugnemen van een dienst, die al is geregeld brengen wij 50% annuleringskosten in rekening

•  De nota die u daarna krijgt van de waarnemer/huisarts betaalt u binnen twee weken. Anders zijn wij genoodzaakt om administratiekosten in rekening te brengen.

•  Wij gaan er van uit dat u uw aanvraag niet op meerdere plaatsen tegelijk indient.

•  De GOWAH is een onderneming die een online dienst faciliteert aan waarnemend huisartsen en praktijkhouders om met elkaar in contact te komen en diensten te verkopen. De GOWAH vraagt naar je e-mailadres en telefoonnummer om de dienst zo goed mogelijk te kunnen verlenen. De GOWAH verwerkt deze persoonsgegevens om je informatie toe te zenden omtrent de aangeboden diensten en om je op de hoogte te houden van de ontwikkeling van haar dienst. Na uitschrijving worden de gegevens na 2 maanden verwijderd.

•  De GOWAH neemt je privacy serieus. De GOWAH verzamelt geen automatisch gegenereerde informatie over je surfgedrag tijdens het gebruik van de website. De website is beveiligd tegen ongewenst gebruik via een gebruikersnaam en een wachtwoord en de gegevens worden versleuteld verzonden. De GOWAH zal je contactgegevens niet delen met een derde partij zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming.